„Îndemn pe toţi cei bolnavi să apeleze la ajutorul Sfintei Parascheva”

Mă numesc Ţ. I. şi m-am născut în anul 1947. În luna martie a anului 1985, am suferit un grav accident vascular cerebral, în urma căruia am rămas în comă, fiind operat la Spitalul de neurologie din Tătăraşi (Iaşi). După operaţie, am făcut hemiplegie stângă (n.r. paralizie care afectează o jumătate a corpului), iar în urma mai multor etape de recuperare am început să mă simt mai bine, chiar puteam merge.

La o asemenea şedinţă de recuperare, un coleg de suferinţă m-a întrebat dacă am trecut pe la Preacuvioasa Maică Parascheva şi m-a sfătuit să merg şi să mă închin la sfintele ei moaşte. În momentul în care am plecat de la spital, am trecut pe la Mitropolie şi m-am rugat pentru sănătatea mea.

Imediat după aceasta, am simţit un sprijin puternic şi mi-am revenit foarte mult, reuşind chiar să muncesc pe lângă casă, participând la treburi pe care nu mă gândeam că voi reuşi să le mai fac vreodată (cosit iarbă, tăiat lemne etc.). Tot timpul mă gândesc la minunile pe care le-a făcut Preacuvioasa cu mine şi mă rog, în continuare, pentru ajutor. Îndemn pe toţi cei bolnavi să apeleze, prin rugăciune, la ajutorul Preacuvioasei noastre Maici Parascheva.

Ultimele din categorie