oastea Domnului - 2011-02-27 22:21:28

Întreabă preotul

oastea Domnului - 2011-02-27 22:21:28

Hort Alina
întreabă:
Ce parere aveti despre adunarea oastea Domnului. Credeti ca este bine sa participam la adunari?
pr Constantin Sturzu a răspuns:
27 Februarie 2011
Atâta vreme cât această asociație funcționează sub oblăduirea Bisericii Ortodoxe Române, nu văd de ce ne-am pune astfel de întrebări. Dacă simțiți că vă este de folos, din punct de vedere duhovnicesc, participați la întâlnirile organizate de Oastea Domnului, după cum la fel de bine puteți participa la acțiunile inițiate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România (ASCOR), de Frăția Ortodoxă Română (FOR), de Societatea Ortodoxă a Femeilor Române (SOFR), de Asociația Medicilor și Farmaciștilor Ortodocși din România (AMFOR) sau de oricare organizație ce are binecuvântarea BOR. Rolul acestora este, între altele, și acela de a canaliza energiile, preocupările mirenilor (în mod special) care să se regăsească astfel în activități care nu se pot desfășura, la o anumit nivel, în parohia de care aparțin. (Pr. Constantin Sturzu)

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!