Salată cu portocale și struguri
Proaspătă și răcoritoare, această salată ușor exotică vă poate revigora zilele ceva mai monotone.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- o căpățână mică de salată verde sau roșie
- 5-6 felii de portocală decojite de pielița subțire
- jumătate de cană cu boabe de struguri mari tăiați în jumătate sau lăsați întregi
- sare
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece
- 2 linguri cu cremă de oțet balsamic.
Salata bine spălată și scursă se rupe în bucățele și se pune într-un bol, alături de feliile de portocală și struguri.
Se asezonează cu sare, ulei de măsline și crema de oțet balsamic. Se amestecă și se servește proaspătă, ca atare sau alături de cartofi copți, fierți sau friptură.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu roșii și ardei copți
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro