Salată de fasole
Blamată pentru conținutul caloric, fasolea este, de fapt, una dintre legumele cele mai nutritive care, consumată cu moderație, poate chiar contribui la scăderea în greutate.
Pentru a prepara această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- jumătate de conservă de 400 g cu fasole roșie
- jumătate de conservă de 400 g cu fasole albă
- jumătate de avocado
- o legătură de pătrunjel verde tocat
- 2-3 fire de ceapă verde tocate
- 4-5 ridichi tăiate sferturi sau rondele.
Scurgeți fasolea și clătiți-o cu apă rece din abundență, după care lăsați-o la scurs într-o strecurătoare.
Încingeți bine o tigaie neaderentă și adăugați fasolea. Prăjiți la foc mediu, până ce fasolea se deschide iar apa este evaporată.
Transferați-o apoi într-un bol, adăugați restul ingredientelor și asezonați cu sare și puțin ulei de măsline.
*Salata se poate face și cu fasolea negătită, doar bine scursă, după ce ați trecut un jet de apă rece peste ea.
Cantitățile sunt pentru 2 persoane.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu roșii și ardei copți
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro