Salată de fasole

Stil de viaţă

Salată de fasole

Blamată pentru conținutul caloric, fasolea este, de fapt, una dintre legumele cele mai nutritive care, consumată cu moderație, poate chiar contribui la scăderea în greutate.

Pentru a prepara această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • jumătate de conservă de 400 g cu fasole roșie
  • jumătate de conservă de 400 g cu fasole albă
  • jumătate de avocado
  • o legătură de pătrunjel verde tocat
  • 2-3 fire de ceapă verde tocate
  • 4-5 ridichi tăiate sferturi sau rondele.

Scurgeți fasolea și clătiți-o cu apă rece din abundență, după care lăsați-o la scurs într-o strecurătoare.

Încingeți bine o tigaie neaderentă și adăugați fasolea. Prăjiți la foc mediu, până ce fasolea se deschide iar apa este evaporată.

Transferați-o apoi într-un bol, adăugați restul ingredientelor și asezonați cu sare și puțin ulei de măsline.

*Salata se poate face și cu fasolea negătită, doar bine scursă, după ce ați trecut un jet de apă rece peste ea.

Cantitățile sunt pentru 2 persoane.

Poftă bună!

Citește despre: