Salată de fasole cu avocado
Bogată în fibre, proteine și grăsimi sănătoase, această salată nu doar că vă va ține de foame, dar va și furniza organismului nutrienți de calitate.
Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de:
- jumătate de cană cu fasole albă fiartă
- jumătate de cană cu fasole roșie fiartă
- jumătate de avocado tăiat cubulețe
- o legătură de pătrunjel verde tocat
- o ceapă roșie mică, tocată mărunt
- 5-6 ridichi tăiate sferturi
- 2 linguri cu năut fiert
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece (opțional)
- suc de lămâie proaspăt stors, sare și piper după gust.
Imediat ce ați tăiat avocado, stropiți-l cu suc de lămâie pentru a preveni oxidarea acestuia!
Amestecați apoi toate ingredientele într-un bol, potriviți-le de sare și consumați salata proaspăt preparată, ca atare.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu roșii și ardei copți
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro