Salată de morcov cu fasole neagră
Contrar primei impresii, salatele pot fi mese sățioase, nutritive și cu puține calorii.
Pentru a prepara această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- un morcov tânăr
- 200 g de fasole negară fiartă
- 4 frunze de salată verde
- un castravete cornishon
- jumătate de ardei gras roșu.
Dacă folosiți fasole din conserve, puneți-o într-o strecurătoare și spălați-o sub un jet de apă rece, după care lăsați-o să se scurgă bine.
Tăiați cubulețe morcovul, ardeiul gras și castravetele și puneți-le într-un bol.
Adăugați salata tocată și fasolea și asezonați cu sare, ulei de măsline și un strop de suc de lămâie.
Poftă bună!
Humus libanez
Paste cu roșii și ardei copți
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro