Salată de morcov cu verdeață
Dulceag si ușor crocant, morcovul este una dintre cele mai populare rădăcinoase, fiind extrem de versatil în bucătărie, fiind folosit în multiple preparate, de la supe până la prăjituri.
Pentru a prepara această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 250 g de morcovi
- 1 lingură cu oțet sau suc de lămâie
- 2 lingurițe cu ulei de măsline
- jumătate de legătură de pătrunjel verde tocat
- sare și piper, după gust.
Morcovul se dă prin răzătoarea mare și se pune într-un bol.
Se adaugă restul ingredientelor, se amestecă bine și se lasă salata să se odihnească pentru 15 minute, pentru ca toate aromele să se întrepătrundă.
Se servește alături de friptură, sandwich-uri, omletă sau pește.
Poftă bună!
Salată cu pește
De ce este bine să mâncăm nuci caju
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro