Salată de sparanghel

Stil de viaţă

Salată de sparanghel

Bogat în vitaminele A, E, K, B6, B9, minerale esențiale, antioxidanți și acizi grași esențiali omega-3, sparanghelul este considerat a fi „hrana regilor”.

Pentru a prepara această rețetă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 250 g de sparanghel
  • o mână cu roșii cherry
  • o mână cu lăstari, la alegere
  • 3 căpșune.

Într-o tigaie grill încinsă sau pe grătar se pun roșiile și sparanghelul, stropindu-se apoi cu puțin ulei de măsline.

Când sunt gata, roșiile trebuie să fie înmuiate, iar sparanghelul trebuie să fie încă crocant la interior. Mai mult de 3-4 minute nu ar trebui să dureze.

Transferați apoi legumele într-un bol, adăugați lăstarii și căpșunele tăiate în sferturi.

Separat, faceți o vinegretă dintr-o lingură de ulei de măsline, o linguriță cu oțet balsamic, sare și piper. Omogenizați și turnați peste salată.

Amestecați ușor și serviți.

Poftă bună!

Citește despre: