Sos roșu mexican

Stil de viaţă

Sos roșu mexican

Deși aduce mai mult a salată, acest sos delicios stimulează metabolismul și imunitatea, fiind garnitura ideală pentru preparatele din carne.

Pentru a prepara această rețetă, este nevoie de următoarele ingrediente:

  • 2 roșii tocate cubulețe cât mai mici
  • un ardei roșu gras cărnos, tocat cubulețe mici
  • jumătate de grapefruit roșu decojit de pielița albicioasă și tocat mărunt
  • o ceapă mică roșie tocată cât mai mărunt
  • sare
  • piper roșu măcinat
  • 1-2 linguri cu ulei de măsline presat la rece
  • sucul unei jumătăți de lămâie
  • o linguriță cu vârf cu oregano uscat
  • 2 căței de usturoi pisat sau tocat foarte mărunt
  • 2-3 fire de ceapă verde tocate mărunt
  • un sfert sau jumătate de ardei iute roșu, curățat de semințe și tocat mărunt.

Puneți toate ingredientele într-un bol și amestecați ușor, cu ajutorul a două spatule din lemn.

Asezonați cu sare, piper și/ sau suc de lămâie, dacă mai este nevoie.

Serviți alături de legume coapte sau carne la grătar.

Poftă bună!

Citește despre: