Măști naturale cu drojdie împotriva căderii părului

Căderea părului devine o problemă din ce în ce mai frecventă, acesta producând frustrare și o stimă de sine scăzută.

Pentru a preveni căderea părului, dar și pentru a reda strălucirea și a menține sănătatea părului deteriorat de poluare, vânt puternic, soare sau uscătoare de păr, vă recomandăm următoarele măști pe bază de drojdie.

În jumătate de cană cu ulei de măsline de calitate superioară puneți 4 linguri cu drojdie de bere proaspătă. Omogenizați cele două ingrediente, până obțineți consistența unei paste și aplicați pe scalpul și părul curat, umed. Lăsați să acționeze 10-20 de minute, după care îndepărtați cu apă călduță și șamponați, ca de obicei. Puteți aplica masca de două ori pe săptămână.

Omogenizați o lingură cu drojdie proaspătă cu o lingură de miere, o linguriță cu oțet de mere și două gălbenușuri de ou. Aplicați apoi pe părul umed, masând ușor scalpul. Lăsați să acționeze 10-20 de minute, după care îndepărtați cu apă călduță și șamponați, ca de obicei. Aplicați o dată pe săptămână.

Amestecați trei linguri de pulbere de drojdie cu cinci linguri cu miere, până obțineți o pastă. Aplicați pe scalp și păr, masând ușor. Lăsați să acționeze timp de 10 minute, după care clătiți cu apă călduță.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie