Remediu simplu pentru reducerea kilogramelor în plus

Lipsa de sport, alimentația nesănătoasă, administrarea unor medicamente sunt printre cele mai frecvente cauze ale apariției surplusului de kilograme și ale obezității, probleme care, la rândul lor, cauzează, cel mai adesea, probleme grave de sănătate, precum bolile cardiovasculare.

Pentru a slăbi într-un mod sănătos este esențial să facem mișcare susținută (dans, sporturi de echipă, înot, sală etc.) și să ne modificăm dieta, astfel încât alimentele lipsite de nutrienți valoroși să fie eliminate (dulciuri, carbohidrați procesați, mezeluri, grăsimi vegetale, grăsimi animale, alcool etc.).

Un prim pas pe care îl puteți face este ca seara să puneți într-un litru de apă clocotită 3 linguri cu semințe de in.

Transferați acest amestec într-un termos pe care îl veți închide ermetic și-l veți lăsa până a doua zi dimineață când veți strecura amestecul.

Lichidul ușor mucilaginos se va consuma pe parcursul unei zile, cu jumătate de oră înaintea meselor principale și a gustărilor.

Repetați procedeul timp de 10 zile, după care faceți o pauză de 10 zile. Puteți repeta.

Această băutură este plină de minerale și acizi grași esențiali care vor avea un efect benefic asupa pielii, prin redarea luminozității, reducerea celulitei și stimularea elasticității, părului, unghiilor și tonusului dumneavoastră. Are și efect detoxifiant.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie