Supă de legume cu fusilli

Stil de viaţă

Supă de legume cu fusilli

Pentru zilele aglomerate, când parcă cele 24 de ore nu mai ajung, vă propunem o rețetă de supă ușor de preparat și nepretențioasă.

Pentru a prepara această supă, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • 1-2 morcovi
  • o cană și jumătate de mazăre
  • o ceapă
  • 250 g de paste fusilli (paste spiralate)
  • o legătură cu pătrunjel verde
  • 2 litri de apă.

Ceapa și morcovul se toacă grosier și se pun în apa clocotită, lăsându-se să fiabă până ce se înmoaie pe jumătate. Apoi, se adaugă mazărea, sarea și pastele și se mai lasă la fiert încă 15 minute.

Se adaugă pătrunjelul tocat, se mai dă în 2-3 clocote și se trage de pe foc.

Se servește caldă, presărată cu pătrunjel verde și acrită cu suc de lămâie proaspăt stors.

Poftă bună!

Citește despre: