Noi minuni ale Sfântului Gavriil Mărturisitorul, cel Nebun pentru Hristos

Mai multe minuni s-au petrecut din momentul în care icoana Sfântului Gavriil a început să fie izvorâtoare de mir. Mirul are un parfum puternic de trandafiri și de alte flori.

Prima vindecare minunată s-a petrecut în familia Arsenadzé. Părinții au cumpărat în ziua Învierii din anul 2014 o icoană cu Sfântul Gavriil Mărturisitorul, cel Nebun pentru Hristos (cunoscut și ca Sfântul Gavriil Georgianul) de la Catedrala Sfintei Treimi din Tibilisi. Fetița lor cea mică a fost diagnosticată cu cancer, însă tratamentele medicale nu au avut nici un rezultat pozitiv. În momentul în care icoana a început să izvorască mir, doamna Maka s-a hotărât să-și ungă fetița cu acest mir și în mod minunat micuța Nino s-a vindecat complet de cancer!

Cu acest mir a fost uns pe frunte și un băiețel de cinci ani, mut din naștere, care a început deodată să vorbească în mod foarte clar. Această minune i-a uimit atât pe membrii familiei, cât și pe toți apropiații lor!

Doamna Lela Ebanoidzé suferea de erizipel la picior. Rana era foarte dureroasă și sângera în timpul mersului. Singurul sfat al medicilor a fost acela de repaos total la pat, însă doamna Lela s-a vindecat în mod minunat după ce s-a uns pe rană cu mirul izvorât din icoana Sfântului Gavriil.

Irina Maisuradzé, în vârstă de 13 ani, a fost diagnosticată cu bradicardie și cu blocaj atri-ventricular complet încă de la naștere. Frecvența sa cardiacă în timpul somnului era de 22 de bătăi pe minut. Atunci când ea și mama ei au auzit de icoana Sfântului Gevriil au decis să meargă în vizită la familia Arsenadzé, în data de 18 decembrie 2014, și să se roage înaintea icoanei. În momentul în care Irina s-a uns cu mirul ce izvora din icoană, dintr-odată, a început să-i curgă din frunte sânge în forma Sfintei Cruci. Această urmă de sânge a fost imposibil de șters până a doua zi, când a dispărut singură. Pe 19 decembrie, săculețul cu nisip pe care-l avea de la mormântul Sfântului Gavriil a început să sângereze și să izvorască mir din abundență. Între timp, mamei Irinei, Lika, i s-a arătat în vis Sfântul Gavriil care i-a promis că îi va vindeca fiica. Din acest moment, ea a refuzat operația propusă de medici, a făcut un mic săculeț pe care a brodat Sfânta Cruce și l-a umplut cu pământ de la mormântul sfântului.

Irina a început să poarte acest săculeț aproape de inima ei, cu credința că Sfântul Gavriil o va vindeca așa cum îi promisese mamei sale. Din acest moment, frecvența cardiacă a Irinei a crescut cu 10 bătăi pe minut, iar starea sa de sănătate a început să se amelioreze. Pământul a încetat să mai sângereze după câteva zile, iar acum el doar izvorăște mir. Este de remarcat și faptul că cele trei mici iconițe ale Sfântului Gavriil din casa familiei au început, de asemenea, să izvorască mir.

Mai multe detalii despre viața Sfântului Gavriil Georgianul, precum și despre aflarea sfintelor sale moaște puteți găsi aici.

Ultimele din categorie