Vin terapeutic cu efect antianemic
Anemia este o afecțiune hematologică care se caracterizează prin scăderea hemoglobinei din sânge, cu sau fără scăderea numărului de celule roșii.
Pentru a prepara acest vin aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 100 ml de vin roșu, bio sau organic
- o lingură cu polen crud
- o lingură cu miere de albine bio sau organică
- o lingură cu pudră de cacao
- un gălbenuș crud, bio sau organic.
Se omogenizează întâi mierea, polenul, cacaua și gălbenușul de ou până se obține o pastă omogenă, după care se toarnă vinul și se amestecă.
Se consumă dimneața, pe stomacul gol, cu 15-30 de minute înainte de micul dejun.
Cura se ține timp de 30 de zile, după care se face pauză 10-14 zile și se poate relua, la nevoie.
*****
Cele mai frecvente simptome ale anemiei sunt slăbiciunea generală, paloarea mucoaselor și tegumentelor, circulație periferică deficitară, amețeală, durere de cap, dificultate în respirație, menstruație neregulată, iritabilitate, amenoree, dureri toracice, bătăi neregulate sau rapide ale inimii, vindecarea întârzâiată a rănilor, limbă umflată.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
De ce este bine să mâncăm nuci caju
18 noiembrie – Ziua Europeană a Informării despre Antibiotice
Citește despre:Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro