Vrem să devenim părinți. Există un canon de rugăciune, pentru a ni se îndeplini dorința?

Întreabă preotul

Vrem să devenim părinți. Există un canon de rugăciune, pentru a ni se îndeplini dorința?

    • Vrem să devenim părinți. Există un canon de rugăciune, pentru a ni se îndeplini dorința?
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Roxana
întreabă:

Doamne ajută! Părinte, soțul meu și cu mine ne dorim foarte mult un copilaș. Este cu putință a ne realiza un format de rugăciune (canon) pentru dorința noastră? Mulțumesc!

15 Februarie 2017

Roxana,

Nu există o rânduială specială pentru această situație, orice rugăciune făcută cu credință ajută să primim de la Dumnezeu ceea ce este de folos. Țineți rânduielile bisericii de post și rugăciune, încercați să  vă spovediți regulat, străduiți-vă să împliniți pe cât vă este în putință poruncile lui Dumnezeu în viața de zi cu zi. Iar ca rânduială de rugăciune, vă recomand să citiți Paraclisul Maicii Domnului,  Acatistul Sfinților Ioachim și Ana, precum și rugăciuni la sfinții la care aveți evlavie.

Domnul să vă binecuvinteze și să vă ajute să dobândiți copilași!

Poți adresa oricând o întrebare în cadrul rubricii „Întreabă preotul” transmise LIVE pe doxologia.ro și pe conturile noastre de Facebook și YouTube.De aceea, te îndemnăm să te abonezi la canalul de YouTube și să ne urmărești pe Facebook, pentru a primi în timp util notificările și a afla când intrăm în direct cu unul dintre preoții care vor răspunde la întrebări.

Nu uita, însă, că unele întrebări își găsesc cel mai bun răspuns la părintele duhovnic sau la preotul din parohia ta!

Pentru că timpul transmisiunilor în direct este limitat, ne rezervăm dreptul de a selecta, modera și edita întrebările și comentariile adresate.

O parte dintre răspunsuri se vor regăsi în format text și/ sau video în cadrul acestei secțiuni.

Îți mulțumim pentru înțelegere!