Beneficiile extractului de cafea verde

Stil de viaţă

Beneficiile extractului de cafea verde

Bogat în acid clorogenic, extractul de cafea verde este unul dintre cele mai puternice suplimente naturale care luptă împotriva obezității.

Regăsit și în prune, mere, pere, caise, piersici, nectarine, afine, căpșune, fragi, gutui, pătrunjel, țelină, roșii, morcov, cartofi, vinete, brusture, echinaceea, păpădie, cernețel, cicoare sau anghinare, acidul clorogenic are puternice proprietăți antioxidante, împiedică apariția mutațiilor la nivel celular și încetinește procesele de îmbătrânire.

Între beneficiile acestui extract amintim:

  • reduce apetitul
  • contribuie la buna funcționare a pancreasului
  • elimină excesul de apă din organism
  • susține metabolismul zaharurilor și grăsimilor
  • reglează glicemia
  • reglează nivelul de colesterol
  • inhibă formarea celulitei
  • previne apariția cancerului
  • stimulează arderea grăsimilor
  • protejează sistemul nervos de procesele degenerative
  • încetinește evoluția maladiei Parkinson
  • scade tensiunea arterială
  • stimulează secreția de bilă și eliminarea acesteia
  • combate constipația.

Pentru a beneficia de aceste proprietăți trebuie să vă asigurați că extracul folosit este unul decofeinizat. În caz contrar pot apărea simptome neplăcute, precum palpitațiile sau stările de nervozitate.

De asemenea, persoanele care suferă de diabet nu trebuie să consume acest produs fără acordul sau supravegherea medicului specialist.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: