Ceai aromat hipoglicemiant

Stil de viaţă

Ceai aromat hipoglicemiant

Glicemia reprezintă concentrația glucozei în sânge, iar o valoare crescută a acesteia poate duce la apariția unor afecțiuni grave precum infarctul, diabetul, accidentul vascular cerebral, disfuncții erectile sau chiar orbire.

Pentru prepararea ceaiului aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o lingură de fructe de păducel sau afine uscate și mărunțite grosier;
  • o linguriță de rădăcină de urzică uscată și mărunțită grosier;
  • o linguriță de coajă de portocală rasă, uscată;
  • un vârf de cuțit de pulbere de schinduf;
  • un vârf de cuțit de praf de scorțișoară;
  • 2 frunze de dafin;
  • 2 lingurițe sau 2 pliculețe cu ceai roșu sau negru;
  • 500 ml de apă.

Apa se pune la fiert, iar când dă în clocot se trage de pe foc și se adaugă toate ingredientele odată. Se acoperă vasul și se lasă la infuzat timp de 30 de minute, după care se strecoară și se consumă călduț.

Pe lângă efectul hipoglicemiant, această infuzie:

  • stimulează circulația sangvină,
  • stimulează memoria,
  • stimulează concentrarea,
  • reduce stresul,
  • îmbunătățește capacitatea cognitivă,
  • are efect revitalizant, tonic.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: