Cuișoare împotriva paraziților intestinali

Stil de viaţă

Cuișoare împotriva paraziților intestinali

    • Cuișoare împotriva paraziților intestinali
      Cuișoare împotriva paraziților intestinali

      Cuișoare împotriva paraziților intestinali

Cele mai frecvente simptome în cazul unei infecții cu paraziți intestinali sunt durerile abdominale, diareea, constipația, balonarea, senzația de greață, anemia, lipsa poftei de mâncare, pierderea în greutate nejustificată, durerile de cap, oboseala și alergiile la diverse alimente.

Pentru a urma acest remediu natural nu aveți nevoie decât de cuișoare. Cu ajutorul unui mojar, măcinați cuișoarele cât mai fin posibil.

În prima zi de cură se administrează câte o cincime de linguriță cu pulbere, de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înaintea meselor principale.

În cea de a doua zi de cură se administrează câte o pătrime de linguriță, de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înaintea meselor principale.

Începând cu cea de-a treia zi de cură, până în cea de-a zecea zi, se administrează câte o treime de linguriță, de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înaintea meselor principale.

Din cea de a 11-a zi se va administra câte o linguriță cu pulbere de cuișoare, de 3 ori pe zi, cu 15-20 de minute înaintea meselor principale, timp de 10 zile.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: