Două măști cu tescovină pentru un ten curat

Stil de viaţă

Două măști cu tescovină pentru un ten curat

    • Două măști cu tescovină pentru un ten curat
      Două măști cu tescovină pentru un ten curat

      Două măști cu tescovină pentru un ten curat

Vârsta, alimentația, stresul, sedentarismul, poluarea, toate acestea își pun amprenta asupra tenului, lăsându-l tern, deshidratat, uscat sau cu probleme.

Unul dintre cele mai ieftine și la îndemână produse vine, însă, în ajutor.

Pentru un ten uscat, fără strălucire, tern, cu pete, acnee, puncte negre, încercați următoarea combinație - 30 g de tescovină proaspătă (2 linguri) se macină până când se obține o pastă concentrată, după care se adaugă suc de castravete și miere de albine până când consistența măștii este una omogenă, cremoasă, dar nu lichidă. Se aplică pe față, gât și decolteu (acestea fiind curățate în prealabil cu apă călduță). Se lasă să acționeze 20-30 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduță.

Pentru un ten cu probleme, iritat, gras, încercați următoarea combinație - o lingură de pulbere de tescovină se amestecă cu o lingură de argilă, o linguriță de gel de aloe și un sfert de linguriță de praf de scorțișoară. Se adaugă apă și se omogenizează până când se obține o pastă de consistența smântânei. Se aplică pe fața curată și se lasă să acționeze timp de 30 de minute, după care se îndepărtează cu apă călduță din abundență.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: