Piele sănătoasă cu ulei din sâmburi de struguri

Bogat în vitamine și minerale, uleiul din sâmburi de struguri este ideal pentru tratarea problemelor pielii, acesta având o textură ușoară, care se absoarbe rapid în piele și nu lasă o peliculă grasă.

Uleiul din sâmburi de struguri menține și redă elasticitatea pielii, hidratează, previne și ameliorează ridurile, catifelează pielea și îi redă strălucirea naturală, fiind un produs destinat tuturor tipurilor de piele.

Ten foarte uscat - omogenizați o linguriță de ulei din sâmburi de struguri cu o linguriță de ulei de avocado și aplicați pe pielea curată, umedă, masând încontinuu timp de 3-5 minute, dinspre gât spre frunte.

Ten matur, ridat, cu pete, uscat, psoriazis, depigmentare, pete - masați pielea cu ulei din sâmburi de struguri după duș sau baie, zilnic.

Ten cu tendințe acneice - după curățarea pielii aplicați câteva picături pe vârfurile degetelor și masați pielea, folosind mișcări circulare. În cazul în care pe ten există o erupție acneică, evitați acea zonă, deoarece uleiul poate cauza iritații.

Exfoliant - amestecați câteva lingurițe (pentru ten) sau linguri (pentru corp) de ulei din sâmburi de struguri și o ceașcă de zahăr brun. Amestecați cele două ingrediente și aplicați pe față/corp cu mișcări circulare. Se aplică de cel mult 2 ori pe săptămână.

Celulită - amestecați 40 g de sare grunjoasă, sucul unei lămâi și 2-3 lingurițe de ulei din sâmburi de struguri. Aplicați amestecul pe zonele afectate, masând energic cu o mănușă din lufă, folosind mișcări circulare care să ducă spre inimă.

*Este recomandat a se folosi doar uleiul presat la rece.

Pentru a afla cum poate contribui uleiul din sâmburi de struguri la menținerea și redarea sănătății părului, aici.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie