Remediu cu argilă pentru bolile cardiovasculare

Bogată în minerale, argila este folosită încă din Antichitate pentru tratarea unei game variate de boli, datorită proprietăților sale dezinfectante, bactericide, regeneratoare, antiseptice, antioxidante, remineralizante, vitalizante, tonifiante, cicatrizante, antitoxice sau absorbante.

Pentru bolile cardiovasculare, precum hipertensiunea, hipotensiunea, circulația venoasă și arterială deficitară, vă propunem astăzi un remediu natural pe bază de argilă.

Pentru preparare aveți nevoie de 3 lingurițe rase de argilă și 200 ml de apă rece. Cele două ingrediente se amestecă și se lasă timp de 4-6 ore să "stea", chiar și peste noapte.

Înainte de administrare, preparatul se omogenizează cu ajutorul unei linguri de lemn și se consumă cu o oră înainte de micul-dejun, pe stomacul gol.

Este recomandat ca manipularea argilei să se realizeze cu instrumentar din sticlă, ceramică sau lemn.

La prepararea remediului puteți înlocui apa cu ceai de plante, caracteristic afecțiunii dumneavoastră, pentru a potența astfel efectul terapeutic, cu mențiunea că ceaiul cu argilă trebuie să fie consumat într-un interval de cel mult 6 ore de la prepararea remediului, deoarece, după acest interval, infuziile, ceaiurile sau maceratele din plante favorizează dezvoltarea culturilor microbiene.

Cura durează 21 de zile, cu o singură administrare pe zi.

Persoanele care suferă de hernie, constipație, cele care se află sub tratament cu raze X, sunt la menstruație, sunt însărcinate sau alăptează nu ar trebui să consume acest preparat.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie