Trei ceaiuri antianemie

Un prim pas pentru tratarea anemiei este remineralizarea organismului, proces care se poate realiza cu succes și cu ajutorul plantelor.

Puneți la fiert un litru de apă, iar când aceasta atinge punctul de fierbere adăugați, 30 g de frunze de brebenel uscate și lăsați la fiert timp de un minut - după care stingeți focul, acoperiți vasul și lăsați la infuzat timp de 15 minute.

Strecurați și consumați câte 2 căni de ceai zilnic, între mese, până când obțineți rezultatele dorite.

*****

Într-un litru de apă care dă în clocot se pun 20 g de frunze de nuc proaspăt culese și se lasă la fiert, la foc mic, timp de 15 minute, după care se strecoară.

Se consumă 2 căni zilnic, între mese.

*****

Într-un litru de apă clocotită se pun 20 g de rădăcină de hrean și se fierbe la foc mic, timp de 20-45 de minute, după care se stinge focul, se acoperă vasul și se lasă la macerat peste noapte.

Amestecul se strecoară dimineața și se consumă câte 2 căni zilnic, între mese.

Pentru mai multe informații refeitoare la anemie, aici și aici.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie