Dumnezeu vrea să fiu sacul de box al soțului meu?

Foto: Oana Nechifor

Ce poate face o mamă singură, crescută la casa de copii, care nu are rude, când se află într-un cămin cu un bărbat violent, cu un copilaș de un an și altul în pântece – despre care bărbatul îi spune ca îi va aduce sfârșitul? Cine o poate ajuta? Cum își poate crește minunații copilași?

17 Martie 2017

Domnul să vă binecuvânteze, F.!

Îmi dau seama că vă e foarte greu. Cunosc multe persoane în situații similare și știu cât curaj îți trebuie pentru a lua decizia corectă. Mai întâi, vă sfătuiesc să vă rugați mult pentru acest bărbat violent, ca Dumnezeu să înmoaie inima lui. Să evitați să-l provocați și să vă purtați cu cât de multă dragoste puteți. Dacă, totuși, după o vreme nu se schimbă nimic și tot sunteți în pericol, atunci cred că e mai bine să-l părăsiți și să alegeți un mediu mai potrivit pentru a vă crește copiii. Dacă nu aveți unde locui și/ sau resurse financiare adecvate, mergeți la Valea Plopului, acolo unde Părintele Nicolae Tănase vă va primi cu toată dragostea. Dacă aveți nevoie de un ajutor concret, material, să ne scrieți.

Eu nu cred că Dumnezeu vrea să vă chinuiți sau să fiți sacul de box al unui bărbat. Trebuie doar un pic de credință și un bob de curaj. Dumnezeu nu vă va lăsa, aveți încredere!

Pr. Constantin Sturzu

Adaugă comentariul tău

De la același autor

Ultimele din categorie

Bloc Social Icons