Iubirea se desăvârșește cu adevărat în Împărăția Cerurilor

Cele două persoane care formează o prietenie, însă, trebuie să aibă convingerea că iubirea lor nu durează o noapte, o lună, un an şi nici măcar o viaţă, ci o veşnicie.  Şi aceasta pentru că iubirea a două suflete curate se naşte, într-adevăr, pe pământ; creşte şi se înalţă spre cer, dar se desăvârşeşte cu adevărat doar în Împărăţia Cerurilor.

Când iniţiem sau ne implicăm într-o relaţie de iubire, o facem cu sentimentul că fiinţa noastră este, oarecum, incompletă şi şi-ar putea găsi completarea şi împlinirea alături de persoana iubită. Din acest motiv, imaginea celor două jumătăţi de cerc, care doar împreună pot alcătui un întreg, exprimă atât de bine această nevoie umană de iubire şi dăruire.

Cele două persoane care formează o prietenie, însă, trebuie să aibă convingerea că iubirea lor nu durează o noapte, o lună, un an şi nici măcar o viaţă, ci o veşnicie.  Şi aceasta pentru că iubirea a două suflete curate se naşte, într-adevăr, pe pământ; creşte şi se înalţă spre cer, dar se desăvârşeşte, cu adevărat, doar în Împărăţia Cerurilor.

De la același autor

Ultimele din categorie