Leacuri antiacneice

Stil de viaţă

Leacuri antiacneice

    • Leacuri antiacneice
      Leacuri antiacneice

      Leacuri antiacneice

Acneea nu este doar o problemă estetică a pielii, ci reprezintă o afecțiune dermatologică care afectează cu precădere adolescenții, dar și adulții.

Astăzi vă propunem două remedii naturale pe bază de praz și varză care să vă ajute în lupta cu acneea.

Cu ajutorul unui storcător sau a unei mașini de tocat se obține sucul dintr-un praz. Odată obținut sucul, acesta se amestecă cu 50 ml de zer, omogenizându-se. Cu soluția astfel obținută se tamponează tenul, curățat în prealabil, și se lasă să acționeze pentru 30 de minute, după care se clătește cu apă călduță.

Sucul de varză se obține prin aceleași metode ca și cel de praz. Odată obținut sucul, acesta se aplică pe față cu ajutorul unei dischete demachiante și se lasă să acționeze pentru 30 de minute. La sfârșit, se clătește cu apă călduță.

Concomitent, se beau zilnic câte 100 ml de suc de păstăi de fasole verde, până când problema se remediază.

Curățarea tenului se poate face cu ulei de măsline sau apă în care a fost dizolvată o lingură de miere de albine.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: