Maica Siluana, despre vaccin: „Iertarea și iubirea ne curăță ADN-ul”

Trebuie să înțelegem că binele nu este confortul, plăcerea, lipsa de boală, ci bucuria de a fi în Hristos – cu cruce, pe cruce, dar cu bucuria Lui. Altfel suntem niște ratați cu desăvârșire.

Mulți mă întreabă, eu mă întreb, m-am întrebat, m-am frământat: ne vaccinăm, nu ne vaccinăm? Aflăm cât e de „dăunător”, dar uităm un lucru important: de Domnul. El a zis că ne dă putere să călcăm peste aspidă și vasilisc. El ne dă putere să nu murim dacă ne mușcă o viperă. El ne spune: Nu vă împotriviți celui rău (Matei 5, 39). Suntem plini de împotrivire. Și cine suntem când ne împotrivim? Niște răzvrătiți. Punem atâta patos în împotrivire, încât uităm de Domnul, uităm de menirea noastră în această lume. Dacă nu ne împotrivim și ne supunem de frică, din lașitate, suntem niște lași, niște animale târâte la abator care speră să mai trăiască până li se taie capul.

Atunci, ce e de făcut? Doamne, ce e de făcut? Să ne unim cu Tine, Doamne. Să ne unim cu Domnul. Să-I strigăm Numele. Aaa... ne temem de vaccin. Ăsta e mai rău decât vaccinul. Cică ne afectează ADN-ul. O, Doamne, Doamne! Dar ura, dar ținerea de minte a răului, dar neiertarea, dar vorbirea de rău, dar pierderea vieții pe Facebook, dar pornografia, dar desfrânarea, dar lăcomia, dar celelalte...? Nu ne dăm seama. Abia acum se apropie unii și descoperă că ne afectează efectiv ADN-ul. Și că împlinirea poruncilor, mai ales iertarea și iubirea, ne curăță ADN-ul. Și apoi trebuie să înțelegem că binele nu este confortul, plăcerea, lipsa de boală, ci bucuria de a fi în Hristos – cu cruce, pe cruce, dar cu bucuria Lui. Altfel suntem niște ratați cu desăvârșire.

Nu vreau să dau sfaturi. Nu vreau să dau îndemnuri. Dar vreau să ne rugăm și să cugetăm la ce mi-a dat mie Domnul în inimă după atâtea frământări, chemând Numele Lui. Doamne, Tu ești Mântuitorul meu. Doamne, Tu i-ai spus lui Pilat că nimic nu ai face dacă nu Ți-ar fi dat Dumnezeu putere. Dacă Dumnezeu îngăduie acest „rău”, dacă Dumnezeu le dă putere celor care, zicem noi, că ne urmăresc, că ne fac rău, că de fapt ei urmăresc să își facă lor bine, atunci, Doamne, să primim de la Tine voia Ta. Doamne, fii binecuvântat! Mulțumesc! Iartă-mă! Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toți. Doamne, ajută!

Textul acesta se regăsește în variantă audio, rostit de către Maica Siluana, aici.

De la același autor

Ultimele din categorie