O minunată vindecare petrecută la icoana Maicii Domnului

Minuni - Vindecări - Vedenii

O minunată vindecare petrecută la icoana Maicii Domnului

    • icoana Maicii Domnului
      O minunată vindecare petrecută la icoana Maicii Domnului

      O minunată vindecare petrecută la icoana Maicii Domnului

Când m-am rugat la icoană, deodată s-a auzit o trosnitură la piciorul bolnav. Am întins mâinile către Maica Domnului și i-am cerut binecuvântare pentru că trebuia să lucrez în biserică. Atâta tot. De atunci și până astăzi articulația nu mă mai supără, nu mai am dureri. M-am tămăduit pe deplin de acel chin.

În noiembrie 2008, am fost solicitată de către biserica podvoriei Leușino să fac cu rândul la pangar, o dată pe săptămână. Când întâistătătorul m-a binecuvântat la această ascultare, eu am dat fuga la biserică la icoana Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”, pe care o iubesc și o venerez foarte mult, și am cerut binecuvântare Sfintei Fecioare pentru această slujire.

În acea vreme, mă durea foarte mult articulația femuro-tibială. Nu reușeam, de exemplu, să urc normal scările: trebuia să mă odihnesc la fiecare palier. Mă înțepa atât de tare genunchiul, încât nu puteam nici să mă ridic.

Când m-am rugat la icoană, deodată s-a auzit o trosnitură la piciorul bolnav, încât mi-a fost teamă ca cineva din biserică să nu fi auzit și să se tulbure de acest zgomot. Am întors capul și m-am uitat în biserică. În acel moment nu se afla nimeni în sfântul locaș. După această întâmplare, articulația a încetat să mă mai doară în vreun fel. Înaintea icoanei, în acel moment, era liniște. Genunchii nu i-am îndoit, închinăciuni nu am făcut. Am întins mâinile către Maica Domnului și i-am cerut binecuvântare pentru că trebuia să lucrez în biserică. Atâta tot.

De atunci și până astăzi articulația nu mă mai supără, nu mai am dureri. M-am tămăduit pe deplin de acel chin. Acum urc ușor scările, fac închinăciuni până în pământ, lucru pe care mai înainte nu-l puteam face cu nici un chip. Nu am nici o îndoială că aceasta este o minunată vindecare petrecută la icoana Maicii Domnului. (Roaba Domnului Lidia,  Sankt Petersburg, 2009)

(Minunile Icoanei Maicii Domnului „Eu sunt cu voi și nimeni împotriva voastră”, traducere din limba rusă Gheorghiță Ciocioi, Editura Sophia, 2014, p. 89)