Prin rugăciunile Sfintei Parascheva, Dumnezeu m-a vindecat!

Minuni - Vindecări - Vedenii

Prin rugăciunile Sfintei Parascheva, Dumnezeu m-a vindecat!

    • Prin rugăciunile Sfintei Parascheva, Dumnezeu m-a vindecat!
      Foto: Oana Nechifor

      Foto: Oana Nechifor

Intrasem într-o stare de depresie atât de profundă, încât am făcut o eczemă puternică la mâini, care îmi mânca la propriu primul strat de piele și mă ustura enorm. Păcatele se făceau simțite. În acele momente, am simțit un impuls interior de a mă apropia de Sfânta Cuvioasă Parascheva și am început să-i citesc acatisul zilnic, timp de 40 zile.

Vreau să vă fac cunoscută o minune, un ajutor al Sfintei Cuvioase Parascheva, de care am avut parte în luna iulie 2014 și simt nevoia să îl mărturisesc.

Stăteam singură cu chirie în București, eram în divorț și după o pierdere de sarcină care m-a afectat enorm. Intrasem într-o stare de depresie atât de profundă, încât am făcut o eczemă puternică la mâini, care îmi mânca la propriu primul strat de piele și mă ustura enorm. Păcatele se făceau simțite. În acele momente, am simțit un impuls interior de a mă apropia de Sfânta Cuvioasă Parascheva și am început să-i citesc acatisul zilnic, timp de 40 zile.

Îmi făcea bine ce citeam și mă alina. Și așa am ajuns să o visez pe Sfânta. Se făcea că eram în pelerinaj la Cuvioasa, la Iași, era multă aglomerație. Am văzut cum multă lume îi săruta mâna. Fiind aglomerație, mi-am zis că o să revin când e mai liber, ca să vorbesc cu Sfânta în liniște. La un moment dat, mă aflam într-o încăpere de baie mare și într-un colț era racla Sfintei. Știu că am dat drumul la apă și am început să mă spăl pe mâini, unde aveam eczema aceea urâtă. Apoi m-am apropiat de racla Sfintei și m-am așezat în genunchi să mă rog, cu o lumânare aprinsă în fața mea. În secunda următoare, Sfânta și-a ridicat capul, s-a uitat la mine în jos, mi-a suflat aer în față la propriu, formând un mic vârtej din fumul de la lumânare, care m-a cuprins. Atunci m-am trezit.

Cert este că imediat în zilele următoare eczema de pe mâini a început să se retragă spălându-mă pe mâini doar cu apă simplă, filtrată de impurități, m-am mutat într-un loc cu chirie mai mică și am scăpat de alte neplăceri financiare. Aerul acela pe care mi l-a suflat în față parcă și astăzi îl simt, un aer curat care mi-a dat suflare și mi-a făcut pielea să se înfioare. 

Anul acesta, chiar dacă nu am putut ajunge și eu la Iași, cu sufletul sunt acolo și îi mulțumesc Sfintei din inimă, pentru tot! Doamne ajută!

Cu stimă, Mihaela, din Bucuresti