Remediu detoxifiant hepatic și sangvin

Stil de viaţă

Remediu detoxifiant hepatic și sangvin

  • Remediu detoxifiant hepatic și sangvin
   Remediu detoxifiant hepatic și sangvin

   Remediu detoxifiant hepatic și sangvin

Remediile naturale pentru detoxifiere nu sunt unidirecționale, acestea aducând mai multe efecte benefice organismului, precum nutriție, hidratare, energizare, vitaminizare, mineralizare etc.

Pentru remediul propus astăzi aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • apă distilată
 • 200 g miere de albine bio sau organică
 • 700 g de sfeclă roșie
 • 100 g de stafide
 • 2 linguri cu drojdie de bere.

Curățați bine sfecla, tăiați-o mărunt (se poate da prin răzătoarea mare) și puneți-o într-un borcan din sticlă de 3 litri, peste care adăugați mierea, stafidele și drojdia diluată în puțină apă călduță. La sfârșit adăugați și apa distilată până când se umple borcanul, pe care apoi îl acoperiți cu un tifon și îl legați la gură.

Borcanul se lasă la fermentat, la temperatura camerei timp de 7 zile, amestecând zilnic preparatul. La sfârșit se strecoară, iar lichidul astfel obținut se păstrează într-un recipient din sticlă, închis ermetic, la frigider.

Se administrează câte 3 linguri de preparat zilnic, de 3 ori pe zi, până la terminarea acestuia, după care se face o pauză de 90 de zile și se poate relua, la nevoie.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: