Salată mixtă de vară
Pentru că vara este sezonul salatelor colorate, proaspete și pline de gust și vitamine, vă propunem astăzi o rețetă simplă, versatilă și foarte gustoasă.
Pentru a prepara această salată, aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- 2 roșii de grădină de mărime medie tăiate cuburi
- o ceapă mică galbenă tăiată solzișori
- 5-6 ridichi tăiate în sferturi
- o mână cu spanac baby
- o lingură cu ulei de măsline presat la rece
- sare, după gust
- 3 frunze de salată verde tăiate fâșii
- câteva fire de chives tocate nu foarte mărunt
- suc de lămâie, după gust (opțional).
Amestecați toate ingredientele într-un bol și consumați salata proaspătă, ca atare, sau alături de 1-2 felii de pâine, crutoane sau drept garnitură pentru preparate din carne sau brânzeturi.
Poftă bună!
Cum să ne hrănim sănătos și echilibrat în post? Sfaturi de la un specialist în nutriție
Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro