Cura cu nuci verzi pentru astmul bronșic

Astmul bronșic reprezintă o boală inflamatorie cronică care afectează căile aeriene, respectiv bronhiile (ramificațiile traheii care conduc aerul inspirat în alveolele pulmonare).

Pentru prepararea remediului aveți nevoie de 25 de nuci verzi (ca pentru dulceață, de mărimea unor măsline), un kilogram de miere de albine lichidă și aproximativ jumătate de litru de apă.

Nucile se apală bine și se dau în clocot pentru un minut, după care se strecoară. Separat se fierbe mierea, iar când dă în primul clocot, se adaugă nucile, se fierbe timp de 5 minute la foc mic, după care se trage de pe foc și se lasă la răcit.

Preparatul se pune apoi în borcane din sticlă și se închid ermetic.

Mod de administrare: se consumă câte o linguriță de 3 ori pe zi, după mesele principale, până când tot preparatul este terminat, omogenizând în prealabil de fiecare dată.

Cura se poate relua, la nevoie, în anul următor.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie