Hrișca și mierea de albine, tratament pentru hipertensiune

Se știe că o dietă bogată în legume care au un conținut ridicat de apă, fructe și acizi grași omega-3, se poate preveni și ține sub control hipertensiunea arterială. Combinația de hrișcă și miere de albine vine să completeze acestă listă.

Hrișca este o cereală gustoasă și aromată, care conține amidon, proteine, zahăr, grăsimi, aminoacizi prețiosi, vitamine, minerale: calciu, fosfor, magneziu. Este esențială în dieta bolnavilor de diabet, a celor cu afecțiuni cardiace și hepatice și ale sistemului nervos. Hrișca este recomandată și persoanelor supraponderale și celor care au suferit intervenții chirurgicale.

Pentru tratamentul hipertensiunii se amestecă 3 linguri de pulbere de hrișcă cu 3 linguri de scorțișoară și un pahar de miere de albine (bio sau organică) sau 5 linguri de zahăr brun.

Se consumă câte 2-3 lingurițe pe zi, după masă, amestecate în 100-150 ml de lapte.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește alte articole despre: miere de albine, hipertensiune, hrișcă

De la același autor

Ultimele din categorie