Remediu cu citrice împotriva hipertensiunii

Hipertensiunea arterială este o boală cronică caracterizată prin valori crescute ale presiunii arteriale, valoare care face ca inima să pompeze într-un ritm mai accelerat față de cel normal, pentru a propulsa sângele în vasele sangvine. 40% dintre români suferă de hipertensiune.

Hipertensiunea arterială crește cu 80% riscul accidentelor vasculare, de aceea este vitală diagnosticarea corectă și la timp a acestei afecțiuni.

Remediul pe bază de citrice (lămâi și portocale) este ușor de preparat și de administrat.

Astfel, pentru preparare, aveți nevoie de 2 lămâi și 2 portocale, care se taie cubulețe și se fac pastă cu ajutorul unui blender. Pasta astfel obținută se amestecă cu 2 linguri de miere de albine și se păstrează la frigider în borcane din sticlă, închise ermetic.

Se consumă câte 2-3 lingurițe dimineața, înainte de masă, cu o ceașcă de ceai negru.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie