Remediu natural pentru părul degradat de soare

Soarele puternic al verii, apa mării și vântul degradează părul, acesta devenind tern, uscat, lipsit de suplețe și strălucire, iar riscul de rupere crește considerabil.

Pentru a vă hidrata și hrăni în profunzime părul vă propunem astăzi o mască bazată pe ingrediente naturale, bogate în vitamine, minerale, aminoacizi și uleiuri benefice pentru podoaba capilară.

Pentru preparare aveți nevoie de:

  • o banană foarte coaptă
  • 3 linguri generoase de maioneză preparată în casă
  • o jumătate de linguriță de ulei de măsline.

Omogenizați bine toate ingredientele până când nu mai găsiți bucăți întregi de banană și aplicați pe părul uscat sau ușor umed. Acoperiți părul cu o folie de plastic și lăsați să acționeze timp de 30 de minute, până la 2 ore, după care clătiți părul cu apă din abundență și șamponați în mod obișnuit.

În funcție de cât de tare este degradat părul dumneavoastră, puteți aplica masca până la 3 ori pe săptămână.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie