Remediu pentru litiaza biliară

Litiaza biliară, calculii biliari sau pietrele la fiere reprezintă cristalizarea colesterolului în bilă, fenomen cauzat de excesul de colesterol în bilă sau alterarea funcțiilor bilei.

Pentru prepararea remediului aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o ceapă mare tăiată julien
  • 4 linguri de ulei de măsline
  • 40 g untură nesărată
  • 150 ml de apă.

Apa se pune la fiert, iar când atinge punctul de fierbere se adaugă restul ingredientelor și se fierb pentru 15 minute, după care se strecoară și se consumă cât de fierbinte este suportabil, înghițitură cu înghițitură, seara.

Cu opt ore înainte de culcare se prepară un decoct din 5 g de scoarță uscată și mărunțită de crușin la o cană cu apă. După ce ați fiert pentru 15 minute scoarța de crușin cu apa, acoperiți vasul și lăsați la infuzat pentru 6 ore. Decoctul se consumă cu 2 ore înainte de culcare.

Tratamentul se repetă de 3 ori, cu câte 2 zile de pauză între repetări.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie