Smoothie detoxifiant și energizant

Pentru a asigura o purificare a organismului, nu este imperativ a se ține o cură de detoxifiere strictă sau de lungă durată, în special în cazul persoanelor sănătoase care doresc să contribuie activ la buna funcționare a organismului.

Astfel, puteți consuma, din când în când, câte un smoothie ale cărui ingrediente au un conținut ridicat de antioxidanți, substanțe nutritive, fibre și care încorporează o multitudine de proprietăți benefice organismului.

Astăzi vă propunem un smoothie delicios, ușor de realizat și care vă tonifică și energizează organismul, ajutându-l să elimine mai ușor și mai rapid deșeurile rezultate în urma metabolismului, curățând eficient colonul. Pentru preparare aveți nevoie de:

  • 3-4 frunze de varză roșie
  • un sfert de lămâie
  • și, la alegere, 2 mere verzi, 2 portocale sau 2 morcovi.

Cu ajutorul unui blender, mixați ingredientele până la omogenizare și savurați!

Se consumă 1-2 pahare pe zi, timp de 3 zile, dacă doriți o detoxifiere mai intensă, sau oricând simțiți nevoia de un plus de energie.

Dacă amestecul este prea concentrat (gros), puteți adăuga puțină apă plată sau de izvor.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie