Smoothie pentru prevenirea și atenuarea aterosclerozei

Ateroscleroza este o afecțiune responsabilă de îngustarea și întărirea arterelor, proces care împiedică buna funcționare a circulației sangvine prin obstrucționarea accesului sângelui către organele vitale.

Astfel, pentru a întări sistemul imunitar, pentru a preveni hipertensiunea, nivelurile mari de colesterol, pentru a îmbunătăți funcțiile inimii, funcțiile nervoase și musculare, pentru a îmbunătăți circulația sangvină, pentru a elimina excesul de apă din organism și a preveni formarea cheagurilor de sânge, puteți bea zilnic câte un smoothie din următoarele ingrediente:

  • o felie de ghimbir de jumătate de deget grosime;
  • o mână de spanac verde (cât mai tânăr);
  • o ceașcă de frunze de mentă proaspete;
  • 2 pere coapte;
  • 2 kiwi coapte.

Ingredientele se taie cubulețe și pun într-un blender, până se obține o pastă omogenă. Dacă este prea concentrat, puteți adăuga puțină apă plată sau de izvor la temperatura camerei.

Se consumă imediat pentru a se evita oxidarea.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie