Sirop cu hrean pentru "topirea" kilogramelor în plus

Stil de viaţă

Sirop cu hrean pentru "topirea" kilogramelor în plus

  • Sirop cu hrean pentru "topirea" kilogramelor în plus
   Sirop cu hrean pentru "topirea" kilogramelor în plus

   Sirop cu hrean pentru "topirea" kilogramelor în plus

Obezitatea este o boală metabolică și de nutriție în care grăsimea se acumulează în exces în organism, cauzând de cele mai multe ori probleme de sănătate.

Pentru a prepara rețeta de astăzi aveți nevoie de următoarele ingrediente:

 • 125 g de hrean ras mic;
 • 3 lămâi;
 • 3 linguri cu miere de albine, bio sau organică.

Spălați bine lămâile și tocați-le mărunt. Puneți apoi hreanul, lămâile și mierea într-un robot de bucătărie sau blender și mixați până ce obțineți o pastă omogenă.

Siropul se păstrează la frigider, într-un borcan din sticlă închis ermetic.

Se administrează câte o lingură de sirop, de 2 ori pe zi, înainte de masă, timp de 21 de zile, după care se face pauză 7 zile și se poate relua, urmând aceeași schemă.

Este important ca pe întreaga perioadă a curei să nu consumați alimente procesate, dulciuri în exces, băuturi alcoolice sau carbogazoase.

De asemenea, consumați apă din belșug pentru a facilita eliminarea toxinelor din organism.

Remediul este eficient și pentru eliminarea apei acumulate în exces în organism, îmbunătățirea funcțiilor vizuale, gastrice și acustice. Memoria și funcțiile creierului vor fi și ele revigorate.

* Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: