Beneficiile sucului de varză

25 Noiembrie 2017 Oana Hîncu Stil de viaţă
 

Bogată în calciu, potasiu, magneziu, vitamina A și vitamina C, varza este unul dintre alimentele care scad semnificativ riscul apariției cancerului.

Sucul de varză albă se prepară cu ajutorul unui storcător cu melc, păstrându-se astfel intacte toate substanțele nutritive pe care leguma le conține.

Se consumă câte 50ml de suc, de 3 ori pe zi, cu 20-30 de minute înaintea meselor principale.

Între beneficiile consumului acestui suc, amintim:

  • crește puterea de concentrare
  • previne cancerul
  • îmbunătățește digestia
  • scade nivelul tensiunii arteriale
  • are efect diuretic
  • stimulează sistemul imunitar
  • scade riscul contractării gripelor și răcelilor
  • stimulează memoria
  • contribuie la scăderea în greutate.

Ajută în caz de:

  • gastrită hiperacidă
  • ulcer gastric
  • anemie.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie