Ce sucuri pot trata tinitusul

Tinitusul reprezintă percepția unui zgomot în urechi, cele mai frecvente cauze fiind mediul fonic poluant, leziunile neurologice, infecțiile urechii, stresul oxidativ și emoțional, obiectele străine din ureche, unele alergii, cerumenul sau renunțarea la unele medicamente.

Vă propunem astăzi trei sucuri naturale care vor contribui la eliminarea afecțiunii prin întărirea sistemului imunitar, efectul lor antitumoral, antichistic, de a normaliza valorile colesterolului, de a ține la distanță virusurile și bacteriile, de a fluidiza circulația, tonifia pereții arterelor și de a echilibra tensiunea arterială:

  • sucul de roșii - este unul dintre cele mai la îndemână sucuri pentru a proteja organismul împotriva radicalilor liberi, de a menține elasticitatea vaselor sangvine și de a le conferi mai multă rezistență. Se consumă 2 pahare zilnic;
  • sucul de struguri negri - este puternic antioxidant, contribuie la dizolvarea plăcilor de aterom și a grăsimii acumulate pe organele interne, dar și la eliminarea acestor reziduuri din organism. Se consumă cel puțin 2 pahare zilnic;
  • sucul de morcov și sfeclă roșie - contribuie la consolidarea vaselor de sânge, menține sănătatea pielii și integritatea mucoaselor. Se consumă 1-2 pahare zilnic. La prepararea sucului se folosește o sfeclă de mărime medie și doi morcovi tineri, mari.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie