Ceaiuri pentru combaterea gastritei

Cele mai frecvente simptome ale gastritei sunt durerile de stomac, arsurile de stomac și vărsăturile hemoragice.

Vă propunem astăzi câteva ceaiuri care vă pot calma durerile și grăbi vindecarea țesutului afectat.

  • Adăugați într-o cană cu apă fierbinte 2 lingurițe de flori de mușețel, mentă sau sunătoare și lăsați să fiarbă la foc mic, timp de 10 minute, cu vasul acoperit. La sfârșit strecurați, iar când ceaiul este călduț, începeți să luați câte o o linguriță la fiecare 5 minute, până ce toată cantitatea este terminată.
  • Adăugați într-o cană cu apă fierbinte 2 lingurițe de flori de coada-șoricelului sau busuiocul-cerbilor, lăsați la infuzat pentru 10 minute cu vasul acoperit, strecurați și consumați câte o cană înaintea celor trei mese principale.
  • Într-o cană cu apă fierbinte se adaugă o linguriță de turiță-mare și se fierbe pentru 5 minute, la foc mic, cu vasul acoperit, după care se strecoară și se consumă călduț, câte 2 căni zilnic.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie