Cum puteți accelera arderea grăsimilor

Schimbarea alimentației este unul dintre pașii esențiali pe care trebuie să-i facem, atunci când vrem să scădem în greutate. Legumele, cerealele integrale, apa plată și fructele consumate cu moderație sunt recomandate în acest caz.

Vă propunem astăzi trei variante sănătoase pe care le puteți integra ușor în alimentația dumneavoastră, care stimulează metabolismul.

  1. Ginsengul - are rolul de a accelera arderile, energizează și revitalizează organismul, îmbunătățește imunitatea, puterea de concentrare, memoria, capacitatea de efort fizic, fertilitatea, combate stresul și oboseala. Îl puteți consuma sub formă de ceai sau capsule.
  2. Pulberea de Matcha - îmbunătățește puterea de concentrare, are rol neurostimulator, anticancerigen, antiîmbătrânire, detoxifiant, antioxidant, accentuează arderile și scade valorile colesterolul de tip LDL. Pulberea de Matcha poate fi ușor integrată în smoothieuri, sucuri, cafea sau în ceaiul clasic. Nu se va depăși însă doza de 5 g zilnic.
  3. Scorțișoara - este unul dintre cele mai iubite și apreciate condimente, aceasta având și efecte terapeutice. Scade nivelul de colesterol, stimulează metabolismul, reglează glicemia, îmbunătățește memoria și puterea de concentrare.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie