Detoxifiere generală cu suc de mere și lămâie

Pentru a facilita eliminarea toxinelor acumulate în organism în urma proceselor metabolice, puteți recurge la variante naturale, care protejează organismul și-i furnizează nutrienți prețioși.

Pentru a prepara acest suc, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • mere organice
  • 2 lămâi
  • 200 ml de apă plată
  • 4 lingurițe cu ceai verde.

Puneți apa la încălzit, iar când aceasta dă în clocot, turnați-o peste frunzele de ceai verde. Acoperiți vasul și lăsați-l la infuzat timp de 4 minute, după care strecurați și lăsați-l la răcit.

Dați apoi merele prin storcătorul de fructe și legume, până când obțineți un litru de suc. Încorporați apoi în sucul de mere sucul celor 2 lămâi și infuzia rece de ceai verde.

Dozați cantitatea finală în 3 porții, pe care le veți consuma inițial pe stomacul gol, apoi între mesele principale ale zilei.

Acest suc se consumă zilnic, timp de 7 zile.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește alte articole despre: mere, lămâi, detoxifiere generală, remediu natural, ceai verde

De la același autor

Ultimele din categorie