Extract natural cu efect antibiotic

Vă propunem astăzi un remediu natural care stimulează imunitatea, alcalinizează organismul, previne apariția bolilor de inimă și a celor digestive, scade tensiunea arterială, protejează colonul și scade nivelul de colesterol de tip LDL.

Pentru a prepara acest remediu natural, aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • o căpățână de usturoi organic de mărime medie
  • un ardei iute roșu
  • o ceapă albă de mărime medie
  • 3 cm de rădăcină de ghimbir
  • jumătate de linguriță cu bicarbonat de sodiu
  • o cană cu oțet de mere organic.

Dați ghimbirul pe răzătoarea mică, zdrobiți usturoiul, tocați mărunt ceapa și ardeiul iute, cu tot cu semințe.

Puneți apoi toate ingredientele într-un borcan din sticlă, mai puțin bicarbonatul de sodiu, omogenizați, închideți ermetic borcanul și lăsați-l la macerat timp de 10 zile, la loc ferit de lumină, la temperatura camerei.

Amestecați zilnic amestecul, de 3-4 ori.

La finalul celor 10 zile de mecerare strecurați, iar în lichidul astfel obținut dizolvați bicarbonatul de sodiu. Preparatul de păstrează într-un recipient din sticlă, închis ermetic, la frigider.

Se administrează câte o linguriță de 3 ori pe zi, după mesele principale.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie