Măști naturale pentru sezonul rece

Tenul este sensibil la schimbările de temperatură. Vântul și frigul pot cauza descuamare, uscare și iritații ale pielii - dacă aceasta nu este îngrijită în mod corespunzător.

Vă propunem astăzi trei măști naturale, câte una pentru fiecare tip de ten, pentru a vă putea hrăni, hidrata și proteja mai bine împotriva factorilor externi.

  1. Masca pentru ten gras, pori dilatați - omogenizați un albuș bătut spumă cu o linguriță de suc de lămâie și o linguriță cu miere de albine. Aplicați masca pe tenul curat și lăsați să acționeze până când se usucă. Îndepărtați cu apă călduță și aplicați o cremă hidratantă.
  2. Masca pentru ten uscat - omogenizați 2 linguri cu iaurt natural, o linguriță cu ulei de măsline presat la rece sau ulei de avocado și o linguriță cu miere de albine lichidă. Aplicați masca pe pielea curată și lăsați să acționeze timp de 20-30 de minute. Îndepărtați cu apă călduță.
  3. Masca pentru ten mixt - faceți o pastă din argilă albă sau albastră cu ulei de măsline presat la rece. Aplicați masca pe pielea curată și lăsați să acționeze timp de 20 de minute. Îndepărtați cu apă călduță.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

De la același autor

Ultimele din categorie