Uleiul de ciulin - preparare și administrare

Stil de viaţă

Uleiul de ciulin - preparare și administrare

    • Uleiul de ciulin - preparare și administrare
      Uleiul de ciulin - preparare și administrare

      Uleiul de ciulin - preparare și administrare

Ciulinul este o "buruiană" pe care o întâlnim peste tot. Puțini știm că acesta are propeirtăți heptotonice, hepatoprotectoare, detoxifiante, antioxidante, fitogeriatrice, imunostimulatoare, galactogoge și regeneratoare.

Pentru a prepara uleiul de ciulin aveți nevoie de următoarele ingrediente:

  • jumătate de cană cu semințe de ciulin
  • o cană cu ulei vegetal.

Puneți ambele ingrediente într-un borcan din sticlă de culoare închisă, închideți-l ermetic și lăsați-l la macerat timp de 21 de zile, la loc răcoros, ferit de lumină.

La final strecurați și păstrați uleiul în recipiente din sticlă, de culoare închisă, la loc întunecos și rece.

Se administrează câte o linguriță de ulei, de trei ori pe zi, cu jumătate de oră înaintea meselor principale, timp de 40 de zile.

Acest ulei este recomandat în caz de:

  • steatoză hepatică
  • detoxifiere hepatică
  • regenerare hepatică.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: