Suc antioxidant cu mere
Alimentele antioxidante contribuie la reducerea stresului oxidativ și scade efectul radicalilor liberi asupra organismului, acestea fiind importante pentru prevenția și tratarea cancerului.
Pentru rețeta de astăzi aveți nevoie de următoarele ingrediente:
- un măr
- un morcov
- un cartof
- o lămâie.
Spălați bine toate ingredientele și lăsați-le la sfârșit într-o soluție preparată din părți egale de apă și oțet de mere timp de 5 minute, după care, folosindu-vă de storcătorul de fructe, obțineți sucul. Legumele și fructele se dau prin storcător cu tot cu coajă.
Sucul se consumă imediat, preferabil, pe stomacul gol, cu 15-20 de minute înainte de masă. Se pot consuma până la 2 astfel de sucuri zilnic.
Între indicațiile terapeutice ale sucului amintim:
- atenuează tulburările digestive
- detoxifică organismul
- camează crampele menstruale
- adjuvant în tratarea infecțiilor gâtului
- contribuie la tratarea acneei
- menține sănătatea pielii
- adjuvant în tratarea ulcerului stomacal
- previne cancerul și contribuie la vindecarea lui
- previne afecțiunile hepatice, renale și ale splinei
- stimulează sistemul imunitar
- reduce oboseala
- întărește vederea
- stimulează activitatea intestinală
- scade tensiunea arterială
- previne infarctul miocardic
- calmează durerile musculare.
*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.
- Site dezvoltat de DOXOLOGIA MEDIA, Arhiepiscopia Iașilor | © doxologia.ro