Suc de legume pentru ameliorarea gastritei

Stil de viaţă

Suc de legume pentru ameliorarea gastritei

Administrarea de medicamente, consumul excesiv de alcool sau alimente care irită tubul digestiv, stresul sau unele infecții pot duce la apariția gastritei.

Cele mai frecvente simptome sunt greața, lipsa poftei de mâncare, migrenele, durerile de cap, amețeala, balonarea, diareea și arsurile la stomac.

Astăzi vă propunem un remediu simplu, plin de vitamine și minerale, care acționează ca un pansament gastric, ameliorând simptomele gastritei și, în timp, tratând boala.

Pentru prepararea sucului aveți nevoie de:

  • o linguriță de suc proaspăt de ghimbir;
  • 2 morcovi medii, bine spălați, nedecojiți;
  • un cartof crud roz, de mărime medie.

Treceți legumele prin storcător și consumați imediat.

Morcovul ajută la eliminarea constipației, a diareei, stimulează peristaltismul intestinal, are acțiune cicatrizantă.

Cartoful are acțiune antispastică, diuretică, emolientă, cicatrizantă, calmantă, antiinflamatoare, antiacidă.

Ghimbirul combate inflamația, ulcerațiile, indigestia, greața, balonarea, are acțiune antibacteriană, antiinflamatoare, antibiotică, stimulează digestia grăsimilor.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte a de începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: