Trei condimente care normalizează tensiunea arterială

Stil de viaţă

Trei condimente care normalizează tensiunea arterială

  • Trei condimente care normalizează tensiunea arterială
   Trei condimente care normalizează tensiunea arterială

   Trei condimente care normalizează tensiunea arterială

Valorile ridicate ale tensiunii arteriale duc, adesea, la apariția bolilor cardiovasculare - hipertensiunea fiind o boală asimptomatică.

Vă propunem astăzi trei remedii naturale care vă mențin valorile tensiunii arteriale în limitele normale.

 1. Faceți un amestec din 21 de lingurițe cu miere de albine și 4 linguri cu semințe de mărar măcinate. În fiecare dimineață, dizolvați o linguriță din acest amestec într-o cană cu apă și consumați pe stomacul gol.
 2. Măcinați 12 cuișoare și puneți-le într-o cană cu apă fierbinte. Amestecați și lăsați să stea timp de 24 de ore. Repetați procesul a doua zi, ca în cea de a treia zi să amestecați cele două macerate. Consumați câte trei linguri de macerat, cu jumătate de oră înaintea meselor principale. În ziua a patra, consumați câte 2 linguri, de 3 ori pe zi. În ziua a cincea reduceți la o lingură, de 3 ori pe zi. După o pauză de 3 zile, cura se reia de încă 2 ori, păstrând aceeași schemă de tratament.
 3. Puneți în 100 ml de apă fierbinte o lingură cu semințe de fenicul. Acoperiți vasul și lăsați-l la infuzat, până ce se răcește complet. Strecurați și adăugați 100 ml de apă clocotită peste infuzia astfel obținută. Ceaiul se consumă pe parcursul unei zile.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: