Trei remedii naturale pentru alergia la frig

Stil de viaţă

Trei remedii naturale pentru alergia la frig

  • Trei remedii naturale pentru alergia la frig
   Trei remedii naturale pentru alergia la frig

   Trei remedii naturale pentru alergia la frig

Alergia la frig reprezintă o reacție severă la un stimul rece, care se manifestă prin urticarie, roșeață, inflamarea zonei afectate, dureri articulare, frisoane, mâncărimi și chiar șoc anafilactic, în cazurile cele mai grave.

Pentru ameliorarea acestor simptome și diminuarea lor vă propunem astăzi următoarele trei remedii naturale:

 1. luați o ceapă de mărime medie, dați-o prin răzătoare sau storcătorul de fructe și legume. În sucul astfel obținut amestecați câte o linguriță de suc proaspăt stors de lămâie și miere de albine bio sau organică. Consumați zilnic, seara, la 2 ore după cină, timp de 14 zile;
 2. preparați o infuzie de coada-șoricelului (o lingură de plantă la o cană cu apă fierbinte). Lăsați la infuzat timp de o oră, după care împărțită cantitatea obținută în 3 prize, pe care le consumați înaintea meselor principale;
 3. luați coaja unui ou organic, bine uscată și care conține și pielița internă, pisați-o bine sau transformați-o în pulbere cu ajutorul unei râșnițe de cafea. Luați un vârf de cuțit din această pulbere și puneți-o într-un pahar. Adăugați o linguriță de suc proaspăt stors de lămâie, umpleți paharul pe jumătate cu apă minerală plată, omogenizați și consumați dimineața, pe stomacul gol, timp de 14 zile.

*Materialele de pe acest site au caracter informativ. Înainte de a începe orice fel de tratament naturist trebuie să faceți un test de alergie la tipurile respective de produse. Dacă suferiți de boli cronice sau urmați tratamente medicamentoase, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră, înainte de a începe o cură sau un tratament naturist.

Citește despre: